Nyheder & Omtale

Artikel i Fjordbyerne / Butiks Vinduet v. Birgitte

De oser af succes

Rygestop: Biofeedback hedder konceptet, som har fået masser af rygere til at lægge smøgerne på hylden. Otte ud af ti rygere har røget deres sidste cigaret, når de er blevet behandlet blot en enkelt gang med elektromagnetiske frekvenser.

“Der sker jo det, når man ryger, at kroppen kræver nikotin. Men behandlingen går ind og fjerner trangen ved at påvirke vævscellerne og nervebanerne. Ofte er en enkelt behandling nok”, fortæller indehaver af www.holdopnu.dk”. De får mange tilbagemeldinger fra folk, som er holdt op med rygningen efter at være blevet behandlet på klinikken.

“Folk ringer til os og fortæller, hvordan de tidligere – uden held – har forsøgt at holde op med at ryge. De er forbløffede over, at man fra den ene dag til den anden kan gå fra at have røget 40 cigaretter til at stoppe helt”.

Klinikken er blevet så stor en succes, at hun nu har måtte ansætte yderligere to behandlere. I starten tog hun ud til virksomheder for at rygeafvænne medarbejderne, men det er der ikke længere tid til, så nu sender virksomhederne i stedet folk til hende. “Vi er den eneste klinik i området, der behandler med dette koncept, som er udviklet af tyske læger / ingeniører. Inkluderet i behandlingen er også en udrensning som gør, at folk hurtigere kommer af med den nikotin, som de har i kroppen”.

Klik her for at læse mere om behandlingen.

 

Tlf: 51 53 65 59

Ring til os i dag

Tidsbestilling

Alle hverdage: 08:00 - 09:00​

4.5 ud af 5

4.5/5
På Facebook kan du læse nogle af vores gode anbefalinger fra vores kunder.

Find os på facebook

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.